Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η SKAG γίνεται η πηγή έμπνευσης που ψάχνεις στην καθημερινότητά σου! Υπάρχει για να κάνει την κάθε σου στιγμή μοναδική. Η γκάμα ποιοτικών προϊόντων της μάρκας έρχεται για να μετατρέψει την ρουτίνα σε στιγμές γεμάτες ευχάριστα συναισθήματα, δίνοντας μια πινελιά έμπνευσης, ζωντάνιας και θετικής ενέργειας.

Σε καλούμε να εμπνευστείς μαζί μας και να γίνεις μέρος του κόσμου της SKAG. Ζωγράφισε το μέλλον με τον πιο πολύχρωμο, ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς νικητές, που θα διεκδικήσουν μοναδικά δώρα. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό UN-COVER THE FUTURE, και δες το έργο σου να γίνεται πηγή έμπνευσης για ένα νέο εξώφυλλο τετραδίου SKAG.

ΓΙΝΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΗΣ SKAG ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ!

Ο Νίκος Σιδέρης, γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος των σχολών ΑΚΤΟ και Μiddlesex University (ΒΑ of Αrts). Σπούδασε γραφιστική και οπτική επικοινωνία, και μεταξύ 2014 και 2019 δίδασκε εικονογράφηση στο Vellios School of Art. Έχει αποσπάσει διακρίσεις και βραβεύσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Σήμερα, είναι καλλιτέχνης και ιδρυτής του Susami Creative Agency, που δρα ως art director. Η δουλειά του εναλλάσσεται μεταξύ εφαρμοσμένου και εικαστικού, με έμφαση στην τέχνη της οπτικής επικοινωνίας και τη δημιουργία αφηγήσεων. Το όραμα του από μικρός ήταν να δημιουργεί “κόσμους”. Με μόνη διαφορά πως οι τότε φανταστικοί κόσμοι, σήμερα είναι πέρα για πέρα πραγματικοί!

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το πράσινο μέλλον σε καλεί! Με τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό, συμβάλλεις κι εσύ να υλοποιήσουμε, σε συνεργασία με τη We4all, δράσεις δενδροφύτευσης και περιβαλλοντικές ενημερώσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια της Ελλάδας. Όσες περισσότερες συμμετοχές πραγματοποιηθούν στον διαγωνισμό, τόσες περισσότερες δράσεις θα γίνουν.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δες τις δράσεις μας παρακάτω: